logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Pitbulls har et frygteligt ry i samfundet, og de bliver forbundet meget med hundekampe. De har et offentligt ry for at være onde og farlige hunde. Når mange mennesker går ned af gaden og en Pitbull i snor kommer deres vej, så er de ekstremt forsigtige og sørger for at holde en sikker afstand.

En stor og behåret hund, dobbelt så stor som en Pitbull, kunne gå ned ad den samme vej og de ville ikke gøre noget specielt forsøg på at undgå den, sådan som de ville med en Pitbull.

Greg Heynen er en af dem der hoppede med på bølgen, da han første gang så sin kone’s Pit-labrador mix. De havde en nyfødt og Greg ville ikke have hunden i nærheden af babyen. Han var bange for hvad der kunne ske, og den fare som Pitbull mixet udgjorde.
Den følgende historie ændrede hans holdning totalt.

"Min kone og jeg havde to hunde som vi havde før vi mødte hinanden, og tog med os ind i ægteskabet. Hendes hund, Zack, var en pitbull / labrador blanding og han hadede mig. Da vores datter blev født, sagde jeg til min kone “Hvis han så meget som nipper til babyen, så skal han væk."

"Vi tog vores datter med hjem fra hospitalet, og begge hunde sniffede og lugtede til hende, med logrende haler. Jeg blev nødt til at hive Zack væk fordi han ikke ville stoppe med at slikke hende. Zack blev omgående min datters beskytter, og når hun lå på gulvet ovenpå et tæppe, så skulle han altid have minimum en fod på tæppet."

"Zack elskede min datter uendeligt meget, og da hun blev en smule ældre, fulgte han hende altid til sengs og fandt sin plads i fodenden. På en eller anden måde vidste han altid hvornår det var tid til at gå ovenpå, og han ventede trofast på hende ved starten af trapperne."

"Zack blev forgiftet af nogle forbandede nabobørn, og vi havde en af de værste dage i vores liv. At se min datter sige farvel til ham, som han lå helt stille på køkkengulvet, betød at både min kone og jeg var helt ødelagte."

"Klokken otte samme aften gik min datter hen til trappen for at gå op og i seng. I det øjeblik gik det op for os alle tre, hvad der skulle til at ske. Efter 5 år, havde hun ikke længere Zack til at følge hende ovenpå. Hun så på sin mor og mig med et blik fyldt med skræk og panik."

"Det var i det øjeblik at min hund, som elskede min datter, men ikke var i samme liga som Zack, rejste sig op og gik hen til hende for at skubbe til hende med hovedet. Han satte sin fod på det første trin og kiggede op på hende. De fulgtes op i seng, imens min datter holdt fast om hans hals."

"I de næste 6 år, indtil han døde, ventede Sam på hende ved foden af trapperne hver aften."

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne