logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Chokerende billeder fra en ulykke! Beruset bilist kører ind i mor med barnevogn.

Denne gang var en spritbilist lige ved at koste en mor og hendes små børn livet. Der var ikke nogen som havde forudset at en almindelig spadseretur kunne ændre sig til en tragedie. Og det hele på grund af en ansvarsløs bilist. Han var beruset, og mistede herredømmet over vognen, som kørte ind på en spadseresti, hvor den med stor fart ramte barnevognen. Kraften ved sammenstødet var så stor, at et af børnene blev sendt op i luften, og landede på bilen.... Heldigvis overlevede det. Vi sidder her og tænker over hvor mange af den slags situationer der skal til, før bilisterne begynder at tænke sig om? Det drejer sig ikke om flere bøder, trusler om retssager, lovændringer. Vi efterlyser simpelt almindelig, menneskelig ansvarlighed for egne handlinger. Er det virkeligt så svært at tænke? Det er et mirakel at der ikke skete en tragedie. Børnene blev bragt på hospitalet, og deres situation er stabil.

Her er moren og hendes tvillinger. Da politiet fandt kvinden var hun totalt ubehersket, hvilket selvfølgelig ikke kan undre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Når man ser sådan en barnevogn der er væltet omkuld gør det indtryk.

Politiet konstaterede at ham der kørte bilen havde en promille der var 10 gange højere end loven tillader. Han vil selvfølgelig komme for en dommer. Han var et hårsbred fra at skabe en frygtelig tragedie.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne