Bakterierne ødelagde hende indefra, efter at hun havde spist sin yndlingsret. Nu advarer hendes familie andre!
Mad er en af de store glæder, vi har her i livet, og hver eneste af os har vores foretrukne lækkerbisken. Man må imidlertid ikke glemme, at madvarer også kan være farlige; nogen gange kan de ligefrem være livstruende, som i tilfældet med Jeanette LeBlanc fra Louisiana. Manglende forsigtighed kostede hende livet.
Jeanette købte altid frugt og grøntsager i det lokale supermarked. Her købte hun også de ulykkelige produkter, som hun spiste rå. Da hun i første omgang observerede, hvordan kroppen reagerede, troede hun, at det drejede sig om et anfald af allergi. Men hun tog helt fejl ...
Efter 21 dage på hospitalet tabte Jeanette endegyldigt kampen mod sine modstandere, de bakterier, som tog næring fra hendes krop. Jeanette blev inficeret, da hun spiste rå skaldyr ... På næste side kan I læse, hvad det konkret var, som fremkaldte det dødelige sygdomsforløb, og hvad man skal gøre, for på en sikker måde at glæde sig over maden.