logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Jeg viste dette enkle trick til min mand, og siden da kan han selv binde slipset på 10 sekunder!

Sker det ofte, at I skal skynde jer til en elegant begivenhed, og det sidste der forsinker jer, er slipseknuden? Det skete for mig i sidste måned! Vi var ved at komme for sent til min nieces bryllup, og i taxaen kæmpede min mand for at binde slipset. Denne gang gik det dog glat, for jeg havde fundet dette enkle lille trick, som viser, hvordan man kan klare at binde slipset på få sekunder! Se selv:

Del denne smarte metode med familie og venner på Facebook. På den måde kan du både undgå tåbelige skænderier med din ægtefælle, og du kommer til tiden ;)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om"
×

Der kommer nyt spændende materiale hver dag

Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Nie przegap najciekawszych artykułów! Czy chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych treściach?

Nie dziękuję Zgadzam się