logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hvorfor går din hund med dig ud på badeværelset – årsagen er langt mere betydningsfuld, end du umiddelbart gætter.

Et af de rareste aspekter ved at have et dyr, er det faktum, at vi altid har selskab. Der er imidlertid øjeblikke, hvor vi foretrækker at være alene og have en smule privatliv, for eksempel når vi er på toilettet. Men hvis I har en hund derhjemme, så ved I perfekt, at de ikke forstår ideen om privatliv, og elsker at gå med ud på badeværelset sammen med deres menneske. Det er der en grund til, viser det sig!
Nedenfor præsenterer vi 9 typer hundeadfærd og deres betydning:

1. Det klassiske "hvalpeblik"

Hvis nogen (selv et menneske) sender dig et "hvalpeblik", så ved du, at han vil have noget fra dig. I dyrenes verden er blikket imidlertid et tegn på kærlighed og tillid.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Bringer gaver

Med "gaver" mener vi selvfølgelig det, som vores vovse netop har i gabet. Hvis den bringer dig sit yndlingslegetøj eller sit nyeste "jagtbytte" – er det et tegn på, at den føler sig knyttet til dig og vil vise dig kærlighed.

3. Knus efter madtid

Hvis din hund er mæt og føler sig godt tilpas, efter at have tømt madskålen, vil den ønske at dele denne følelse med dig. Den kommer hen til dig og giver dig et knus eller vil kæles for. Den vil have, at du skal føle dig lige så godt tilpas som den.

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om"
×

Der kommer nyt spændende materiale hver dag

Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Nie przegap najciekawszych artykułów! Czy chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych treściach?

Nie dziękuję Zgadzam się