logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Stedfaren lister sig hen til pigens værelse klokken 2 om natten. Moren bliver så rørt over at se dem sammen, at hun simpelt hen MÅ tage det billede!

Karissa Smith ved, at her i livet er der altid et formål med det, som sker. Da hun blev gravid, var hun skræmt fra vid og sans. Hendes daværende fyr havde ikke tænkt sig at leve op til sit ansvar, efterlod hende til sig selv, og ønskede end ikke at lære sit eget barn at kende. Umiddelbart efter at datteren var blevet født, mødte Karissa sit livs kærlighed ... Hendes nuværende partner er fuldstændig anderledes end den foregående; - ansvarlig, omsorgsfuld og kærlig. Han er ikke bare kommet til at elske Karissa, men også hendes datter ...

Karissa tog dette billede, da hendes elskede vendte til bage fra en 14 dages mission:

"Jeg tog dette billede klokken 2 om natten, da min mand kom tilbage fra arbejde og listede ind på vores datters værelse, for at berolige hende, for den lille savnede ham frygteligt under disse to ugers fravær. De er godt nok ikke sådan rigtige slægtninge, men min mand behandler hende som sin egen datter. Hun er hans barn.

Når den lille græder, er han ved hendes side. Hvis hun har brug for ham, er han der for at hjælpe. Han kom ind i vores liv, da den lille kun var 9 måneder gammel, nu er hun blevet 3 år, og han er stadig lige så forelsket i mig, som i hende. Om kort tid bliver de officielt far og datter".

Enhver kan blive far, men det er vanskeligere at blive den bedste far i verden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Værd at dele med andre!

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om"
×

Der kommer nyt spændende materiale hver dag

Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Nie przegap najciekawszych artykułów! Czy chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych treściach?

Nie dziękuję Zgadzam się