logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Se, hvad fingeren siger om jeres personlighed! I mit tilfælde er det rigtigt...

Forskere har afdækket nogle fascinerende træk ved vores håndflader – På baggrund af fingerlængden og deres forhold til hinanden kan man sige en hel masse om det enkelte menneskes personlighed! Udgangspunktet er ringfingeren. Der eksisterer tre personlighedstyper: A, B og C. Find ud af hvilken gruppe I repræsenterer, og hvad det betyder.

Hænderne er vores visitkort. Pæne, velplejede negle og sund hud på hænderne fortæller en masse om os, men... ikke så meget som fingrene! Selv den bedste manicure og guldringe skjuler ikke sandheden, hvis nogen er en gemen bedrager... Man skal bare se på vedkommendes fingre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

1. Type A

Ringfingeren er kortere end pegefingeren. Personer med en kortere ringfinger er mere selvsikre, og de kan blive anset for at være lidt narcissistiske. De elsker at opholde sig i deres eget selskab, og andre mennesker er ofte simpelt hen overflødige. De tager sjældent det første skrift, når det kommer til kærlighed. Deres store fordel er, at de har særdeles skarpe sanser.

2. Type B

Ringfingeren er længere end pegefingeren. Denne type tiltrækker andre mennesker, fordi de som regel er attraktive, charmerende, og har nemt ved at etablere kontakter. Men der er også dårlige sider. Personer med denne længde ringfinger har ofte tendens til aggressivitet og risikoadfærd. I henhold til forskerne er personer med en længere ringfinger i stand til at tjene flere penge end andre.

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om"
×

Der kommer nyt spændende materiale hver dag

Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Nie przegap najciekawszych artykułów! Czy chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych treściach?

Nie dziękuję Zgadzam się