logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Katten fik tæv af sin ejer. Og det af en fuldstændig absurd årsag!

En dyrlæge fra Taiwan offentliggjorde nogle særdeles talende billeder....Den lille kat med navnet Lord var blevet brutalt slået af sin ejer, som dog heldigvis havde så megen anstændighed, at han tog den maltrakterede kat med til en dyrlægeklinik. På dyrlægens spørgsmål om, hvad der var sket, svarede manden, at ......han ville give katten en ordentlig lektion, for den havde igen bidt ham i hånden, og det er almindelig kendt, at hvis man tillader sådan noget fra de er små, så bliver de værre som voksne. Dr. Lins reaktion på disse ord fortjener en kæmpemæssig applaus! Læs her om, hvad han foretog sig bagefter.

Lægen foretog først en undersøgelse af Lord. Den lille kat havde alvorlige skader på næsen, revner på øret, beskadiget kæbe, men en gennemlysning viste heldigvis, at der ikke var nogen indre kvæstelser.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det var et stort problem, at katten overhovedet ikke ville samarbejde med dyrlægen. Den var frygtsom og aggressiv, hvilket egentlig er klart forståeligt – skræmte dyr reagerer ofte på denne måde! Det burde ejeren vide, og ikke straffe dyret med tæv!

Lord havde også fået hjernerystelse. Og ejeren konstaterede, at eftersom der ikke er noget galt med katten, vil han tage den med hjem. Heldigvis reagerede dr. Lin på smukkeste vis!

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om"
×

Der kommer nyt spændende materiale hver dag

Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Nie przegap najciekawszych artykułów! Czy chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych treściach?

Nie dziękuję Zgadzam się